Shailene Woodley: A Unique Approach to Health and Beauty

Actrice Shailene Woodley staat bekend om haar eigenaardige dieet- en schoonheidsgewoonten. Een daarvan betreft het eten van klei, iets wat de meeste mensen niet snel zouden overwegen. Haar interesse in klei ontstond nadat ze erover hoorde van een Afrikaanse taxichauffeur. Deze man vertelde de actrice dat zelfs zwangere vrouwen in zijn cultuur klei eten en daar grote voordelen uit halen.

Shailene Woodley is ervan overtuigd dat klei een positieve invloed heeft op de gezondheid. Ze is begonnen met deze gewoonte na een gesprek met de Afrikaanse taxichauffeur. In een interview met Into the Gloss deelde ze dat ze voor het eerst over klei hoorde van een vriend. Deze vriend maakte tandpasta van klei die doorgeslikt kon worden in plaats van uitgespuugd.

De taxichauffeur bracht Woodley echter op het idee om klei te eten voor de gezondheidsvoordelen. Hij vertelde haar dat zwangere vrouwen uit zijn regio klei aten vanwege de positieve effecten op het lichaam. Dit inspireerde haar om verder onderzoek te doen naar klei.

Tijdens haar onderzoek ontdekte Woodley dat het lichaam klei niet opneemt en dat het een negatieve lading heeft. Dit zou helpen bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. In een interview met Into the Gloss legde de actrice uit:

“Maar ik hoorde voor het eerst over de voordelen van het eten van klei van een taxichauffeur. Hij was Afrikaans en vertelde dat vrouwen in zijn cultuur klei eten als ze zwanger zijn. Dus ik heb ontdekt dat klei geweldig is omdat je lichaam het niet opneemt en het blijkbaar een negatieve lading heeft, waardoor het zich bindt aan negatieve isotopen. En dit is gek: het helpt ook om zware metalen uit je lichaam te verwijderen.”

Naast het eten van klei gelooft Woodley ook in de techniek van oil pulling om haar tanden witter te maken. Ze neemt wat kokos- of sesamolie in haar mond en spuugt het uit, zodat de olie de tanden kan reinigen van onzuiverheden. Ook is ze van mening dat het zongebruinde vagina’s kan helpen beschermen tegen schimmelinfecties en andere genitale problemen.

Shailene Woodley ondervond echter wat ongemak tijdens een interview met David Letterman. Letterman vroeg haar op sarcastische toon of ze het verschil kon zien tussen klei en vuil. Hoewel ze hiermee wat werd bespot, moest ze toegeven dat ze daar niet voldoende kennis over had. In The Late Show (via Today) zei ze:

“Um, ik denk dat vuil… gemaakt is van ander materiaal. Het is een ander soort aarde. Ik ben niet slim genoeg om die vraag te beantwoorden.”

Shailene Woodley is niet alleen actrice, maar ook milieuactivist. Ze steunde de protesten tegen de aanleg van de Dakota Access Pipeline, voornamelijk door de Standing Rock Sioux-indianen. Ze werd samen met andere actievoerders gearresteerd, wat zorgde voor veel media-aandacht.

FAQ:
1. Waarom eet Shailene Woodley klei?
Shailene Woodley eet klei vanwege de gezondheidsvoordelen die ze erin ziet. Ze heeft gehoord dat zwangere vrouwen in bepaalde culturen klei eten en daar grote voordelen uithalen.

2. Wat zijn de voordelen van het eten van klei?
Volgens Shailene Woodley helpt klei bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. Het heeft een negatieve lading en bindt zich aan negatieve isotopen, waardoor het ze uit het lichaam verwijdert.

3. Wat is oil pulling?
Oil pulling is een techniek waarbij je wat kokos- of sesamolie in je mond neemt en het vervolgens uitspuugt na een bepaalde tijd. Dit zou helpen bij het reinigen van de tanden en het verwijderen van onzuiverheden.

4. Gelooft Shailene Woodley dat oil pulling ook genitale problemen kan voorkomen?
Ja, Shailene Woodley is van mening dat oil pulling kan helpen bij het beschermen van zongebruinde vagina’s tegen schimmelinfecties en andere genitale problemen.

Belangrijke termen:
– Klei: Een substantie die Shailene Woodley eet vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen die het biedt.

Suggesties voor gerelateerde links:
1. Into the Gloss
2. Today