Hoe Innovaties in Voedselverkoop de Toegankelijkheid van Voedselverbeteren en de Gezondheid Bevorderen

BOSTON, 26 april 2024 – Het Institute of Food is Medicine aan de Friedman School of Nutrition Science and Policy van de Tufts University organiseerde deze week de tweede jaarlijkse Food is Medicine Summit. Dit evenement bood leiders de mogelijkheid om vooruitgang, beste praktijken en uitdagingen te delen en te bespreken wat de toekomst in petto heeft voor degenen die zich inzetten om voedsel te gebruiken om de gezondheid te verbeteren en de meest kostbare chronische ziekten van het land aan te pakken.

Tijdens de Summit werd Stefany Shaheen, medeoprichter en voorzitter van Good Measures, vergezeld door collega’s van Kroger, Instacart, Season Health en Walmart op een panel getiteld “Onderzoek vooruitgang in voedselverkoop”. Samen verkenden ze innovaties in de voedselverkoop om de toegankelijkheid van voedselvoorschriftprogramma’s en andere benaderingen te verbeteren door programma’s op een gepersonaliseerde en cultureel relevante manier aan te bieden.

Deze verbeteringen maken gebruik van technologie en strategische partnerschappen om ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot vers, voedzaam voedsel dat is afgestemd op hun specifieke gezondheidsbehoeften en culturele voorkeuren. Van gepersonaliseerde medisch afgestemde maaltijden tot on-demand boodschappenbezorgdiensten, het evoluerende landschap van voedselverkoop revolutioneert hoe mensen voedselkeuzes maken en hoe mensen met voedingssensitieve aandoeningen klinisch afgestemde en cultureel relevante voedingsvoorschriften gebruiken om aan hun gezondheidsbehoeften te voldoen.

In een recent partnerschap met een zorgverzekeraar hebben we een betrokkenheidspercentage van 87% gezien in het Good Measures Good Food Prescription™-programma. Analyse van de gezondheidsresultaten toonde ook significante verbeteringen in belangrijke gezondheidsindicatoren aan, waarbij 57% van de deelnemers aan ons Gezond Gewichtsprogramma een gemiddelde gewichtsverlies behaalde van 8% of 18 pond”, aldus Shaheen. “Onze programma’s helpen ook zorgverzekeraars om gezondheidsresultaten voor leden te behalen die rechtstreeks verband houden met het verbeteren van de A1C-waarde en de bloeddruk, het stimuleren van jaarlijkse bezoeken aan de huisarts en het naleven van medicatie, en het verlagen van de algemene gezondheidskosten voor leden. Vooruitgang in voedselverkoop, boodschappenbezorging, medisch afgestemde maaltijden en pick-up-service organisaties maken het mogelijk dat we mensen thuis kunnen bereiken, ongeacht waar ze wonen. Dit biedt een waardevol voordeel en maakt het voor mensen gemakkelijker om betrokken te blijven.”

Het tijdig bezorgen van boodschappen door organisaties zoals Instacart, Kroger en Walmart aan mensen in nood speelt een cruciale rol bij het waarborgen van toegang tot voedzaam voedsel wanneer dat het belangrijkst is. Door barrières zoals transport en tijdsbeperkingen weg te nemen, stellen boodschappenservice individuen in staat om zich effectiever te houden aan hun voorgeschreven dieetregimes. Hierdoor kunnen ze hun gezondheidscondities beter beheren, hun algehele welzijn verbeteren en hun kwaliteit van leven verhogen.

“Instacart is trots om samen te werken met leiders in de gezondheidszorg om meer mensen de verse en voedzame voeding te laten krijgen die ze nodig hebben van de supermarkten die ze kennen, waar ze van houden en waarop ze vertrouwen. Ons platform biedt meer dan 95% van de huishoudens in de VS – inclusief 93% van degenen die zich in voedselwoestijnen bevinden – toegang tot bezorging van verse, cultureel relevante boodschappen. Via onze partnerschappen helpen we gepersonaliseerde voedselvoorschrijvingsprogramma’s op te bouwen, aangepast aan individuele gezondheidsvoorwaarden”, legt Sarah Mastrorocco, VP & GM van Instacart Health uit.

Medisch afgestemde boodschappen en voedselrecepten, geïnformeerd door klinische richtlijnen, vullen kritieke lacunes in voor toegang tot gezond voedsel met het potentieel om de gezondheidsresultaten te verbeteren en de gezondheidsongelijkheid te vergroten.

Dariush Mozaffarian, directeur van het Institute of Food is Medicine aan de Friedman School of Nutrition Science and Policy, benadrukt het potentieel van de integratie van voedingswetenschap met gezondheidszorg. “De integratie van voedingswetenschap met gezondheidszorg heeft het immense potentieel om de gezondheidsresultaten te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verlagen. Door de wetenschap en praktijk van voeding als geneeskunde te bevorderen, kunnen we een gezondere en rechtvaardigere toekomst creëren voor iedereen”, aldus Mozaffarian.

Het transformerende potentieel van voedselverkoop draagt bij aan de bevordering van de volksgezondheid en benadrukt het belang van samenwerking en innovatie bij het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg. Door de nadruk te leggen op toegankelijkheid, culturele relevantie en voedingsinterventie, verbeteren deze initiatieven niet alleen de gezondheidsresultaten, maar geven ze ook mensen de mogelijkheid om gezondere keuzes te maken.

Over Good Measures
Good Measures transformeert het samenspel tussen voorgeschreven voeding en gezondheidsbeleid. Met erkende clinici in alle 50 staten combineert het bedrijf klinische coaching, gepatenteerde technologie en gepersonaliseerde voedingsvoorschriften om een positieve invloed te hebben op gezondheidsresultaten en het aanpakken van sociale determinanten van gezondheid. Good Measures is een strategische partner voor zorgverzekeraars, overheidsprogramma’s zoals Medicare en Medicaid, werkgevers, zorgverleners en zorgmanagementbedrijven.

Bekijk de bronversie op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240426846214/en/

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wat is de Food is Medicine Summit?
De Food is Medicine Summit is een jaarlijks evenement georganiseerd door het Institute of Food is Medicine aan de Tufts University. Leiders delen tijdens de Summit hun vooruitgang, beste praktijken en uitdagingen op het gebied van voeding als geneeskunde.

2. Welke innovaties worden besproken in de voedselverkoop tijdens de Summit?
Tijdens de Summit worden innovaties besproken die de toegankelijkheid van voedselvoorschriftprogramma’s en andere benaderingen verbeteren. Denk hierbij aan gepersonaliseerde en cultureel relevante programma’s, technologie en strategische partnerschappen.

3. Hoe kunnen medische afgestemde maaltijden en boodschappenservices helpen bij het verbeteren van de gezondheid?
Door middel van medisch afgestemde maaltijden en boodschappenservices kunnen individuen gemakkelijker hun voorgeschreven dieetregimes volgen en hun gezondheidscondities beter beheren. Dit kan leiden tot verbeterde gezondheidsresultaten en een betere kwaliteit van leven.

4. Hoe kunnen boodschappenservices zoals Instacart, Kroger en Walmart bijdragen aan de toegang tot voedzaam voedsel?
Boodschappenservices spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de toegang tot voedzaam voedsel, vooral voor mensen in nood. Ze verwijderen barrières zoals transport en tijdsbeperkingen, waardoor mensen gemakkelijker toegang hebben tot verse en voedzame voeding.

5. Wat is het partnerschap tussen Good Measures en een zorgverzekeraar?
Good Measures heeft een partnerschap met een zorgverzekeraar om het Good Measures Good Food Prescription™-programma aan te bieden. Dit programma heeft geleid tot een betrokkenheidspercentage van 87% en significante verbeteringen in gezondheidsindicatoren, zoals gewichtsverlies.

Glossary:

– Friedman School of Nutrition Science and Policy: Friedman School of Nutrition Science and Policy is de naam van een instituut aan de Tufts University dat zich richt op voeding en beleid.
– Food is Medicine: Voeding als geneeskunde, wat verwijst naar het gebruik van voedsel om de gezondheid te verbeteren en ziekten aan te pakken.
– Voedselwoestijnen: Gebieden waarin toegang tot gezond en voedzaam voedsel beperkt is.
– A1C-waarde: Een maatstaf voor de langetermijn bloedsuikerspiegel, gebruikt om diabetes te diagnosticeren en controleren.

Suggesties voor relevante links:

Tufts University
Good Measures
Kroger
Instacart
Walmart

Bron: businesswire.com