Tips voor een gezondere levensstijl tijdens de Amerikaanse Hartmaand

Kim Eagle is een expert op het gebied van gezonde voeding en heeft enkele handige tips gedeeld om je te helpen bij het maken van betere keuzes tijdens de Amerikaanse Hartmaand. Hoewel haar suggesties eenvoudig zijn, kunnen ze een groot verschil maken in je dagelijkse voedingspatroon.

Een van haar suggesties is om de hoeveelheid natrium in je maaltijden te verminderen. In plaats van volledig sojasaus te gebruiken, kun je het mengen met water in een verhouding van 1:1. Dit verlaagt de natriuminname zonder afbreuk te doen aan de smaak.

Een andere gezonde ruil is het vervangen van zure room door magere Griekse yoghurt. Dit vermindert niet alleen de calorieën en vetinname, maar voegt ook wat extra eiwitten toe aan je maaltijden.

Vervang ook je gebruikelijke chips en salsa/guacamole snack door hummus en groenten. Hummus is rijk aan vezels en eiwitten, terwijl groenten je voorzien van belangrijke voedingsstoffen zonder de extra calorieën.

Heb je ‘s avonds laat trek in een snack? Ruil de koekjes dan in voor een stuk fruit, zoals een appel met pindakaas, of een yoghurt parfait. Deze opties bevatten minder suiker en verzadigen je hongergevoel terwijl ze toch een zoete smaak bieden.

Naast haar voedingstips, heeft Kim ook een nieuwe workout programma gelanceerd, genaamd het LEAN WORKOUT PROGRAM. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in een nieuwe fase van hun leven, wanneer hormonen veranderen en traditionele workouts minder effectief lijken. Het programma biedt een frisse aanpak om je lichaam in vorm te krijgen.

Kim is toegewijd aan het bevorderen van gezond en duurzaam gewichtsverlies. Ze heeft ook een gratis nieuwsbrief waarin ze je op de hoogte houdt van haar laatste plannen, naast het delen van handige tips en recepten.

Wil je meer te weten komen over de diensten van Kim, ga dan naar haar website. Ook kun je haar volgen op social media, @EarnThatBody, voor inspiratie en motiverende content.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Wat zijn enkele suggesties van Kim Eagle om gezondere keuzes te maken tijdens de Amerikaanse Hartmaand?
Kim Eagle deelt enkele handige tips, zoals het verminderen van de hoeveelheid natrium in maaltijden door sojasaus te mengen met water (verhouding 1:1). Ze raadt ook aan om zure room te vervangen door magere Griekse yoghurt en gewone chips met salsa/guacamole te vervangen door hummus en groenten. ‘s Avonds laat kunt u koekjes vervangen door fruit zoals een appel met pindakaas of een yoghurt parfait voor een zoete snack.

2. Wat is het LEAN WORKOUT PROGRAM van Kim Eagle?
Het LEAN WORKOUT PROGRAM is een nieuw workout programma dat Kim heeft gelanceerd. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in een nieuwe fase van hun leven, wanneer hormonen veranderen en traditionele workouts minder effectief lijken. Het programma biedt een frisse aanpak om het lichaam in vorm te krijgen.

3. Wat is de focus van Kim Eagle op het gebied van gewichtsverlies?
Kim Eagle is toegewijd aan het bevorderen van gezond en duurzaam gewichtsverlies.

Belangrijke termen:
– Natrium: een mineraal dat vaak in zout wordt gevonden en dat een belangrijke rol speelt in de vochtbalans en regulatie van bloeddruk in het lichaam.
– Griekse yoghurt: een romige, gezeefde yoghurt met een hoger eiwitgehalte dan gewone yoghurt.
– Guacamole: een dip gemaakt van geprakte avocado’s, vaak op smaak gebracht met knoflook, citroensap en kruiden.
– Hummus: een dip of spread gemaakt van gepureerde kikkererwten, tahin (sesampasta), citroensap en kruiden.
– Calorieën: een eenheid van energie die wordt gebruikt om de hoeveelheid energy in voedsel en de energiebehoefte van het lichaam aan te geven.

Aanbevolen links:
Website van Kim Eagle
Kim Eagle op Instagram
Kim Eagle op Facebook