Nieuwe Mural bij Save-A-Step Food Mart bevordert gezonde voeding en levensstijl

Een gloednieuwe muurschildering is geïnstalleerd bij Save-A-Step Food Mart in Girard om gezonde voeding en een gezonde levensstijl te bevorderen. De muurschildering, ontworpen door lokale kunstenaar en docent Emma Smith, is het resultaat van een samenwerking tussen het Trumbull Neighborhood Partnership (TNP) en Save-A-Step Food Mart. Het kunstwerk, dat Smith’s debuut als muurschilder markeert, is omgezet in een banner van 40 bij 8 voet en geïnstalleerd door Printers Edge.

Het TNP Healthy Community Store-programma richt zich sinds 2019 op het aanpakken van voedseltoegangsproblemen in Trumbull County. Het programma biedt ondersteuning aan buurtwinkels om verse groenten en fruit aan te bieden. Dankzij de financiering van Healthy Community Partnership, een samenwerkingsverband van lokale organisaties die zich richten op gezonde initiatieven, is Save-A-Step Food Mart sinds 2022 onderdeel van het programma.

Deze muurschildering is de derde in de reeks van TNP die bij buurtwinkels is geïnstalleerd om gezonde voeding en de beschikbaarheid van verse producten in de winkels te promoten. Lydia Walls, coördinator van TNP’s gezonde voeding en actieve levensstijl, benadrukt dat muurschilderingen een geweldige manier zijn om de aandacht van de gemeenschap te trekken voor iets artistieks en gezonds, terwijl ze tegelijkertijd de omgeving mooier maken.

De nieuwe muurschildering bij Save-A-Step Food Mart in Girard is een visueel baken geworden in de buurt en draagt bij aan het creëren van een bewustzijn rondom gezonde voeding. Het kunstwerk toont de diversiteit en overvloed van verse producten, en nodigt klanten uit om gezonde keuzes te maken.

Met behulp van kunst als middel slaagt TNP erin om de gemeenschap te betrekken en bewustwording te creëren over het belang van een gezonde levensstijl. De muurschilderingen dragen bij aan het verfraaien van de stad en verspreiden tegelijkertijd een positieve boodschap. Save-A-Step Food Mart en TNP blijven zich inzetten om gezonde voeding en toegang tot verse producten voor iedereen te bevorderen.

FAQ

Wat is het TNP Healthy Community Store-programma?
Het TNP Healthy Community Store-programma is een initiatief dat zich richt op het aanpakken van voedseltoegangsproblemen in Trumbull County. Het programma biedt ondersteuning aan buurtwinkels om verse groenten en fruit aan te bieden.

Wat is de rol van Save-A-Step Food Mart in het programma?
Save-A-Step Food Mart is sinds 2022 onderdeel van het TNP Healthy Community Store-programma. De winkel werkt samen met het programma en biedt nu verse producten aan de gemeenschap.

Wat wordt er getoond in de muurschildering bij Save-A-Step Food Mart?
De muurschildering toont de diversiteit en overvloed van verse producten, en nodigt klanten uit om gezonde keuzes te maken.

Hoe draagt kunst bij aan het bevorderen van een gezonde levensstijl?
Kunst wordt gebruikt als middel om de gemeenschap te betrekken en bewustwording te creëren over het belang van een gezonde levensstijl. Muurschilderingen dragen bij aan het verfraaien van de stad en verspreiden tegelijkertijd een positieve boodschap.

Welke andere buurtwinkels hebben muurschilderingen van het TNP?
Naast Save-A-Step Food Mart hebben andere buurtwinkels ook muurschilderingen als onderdeel van het TNP Healthy Community Store-programma. Verdere informatie kan gevonden worden op de hoofddomein van TNP: https://www.tnpwarren.org/

Definities

– Trumbull Neighborhood Partnership (TNP): Trumbull Neighborhood Partnership is een organisatie die zich richt op het herstel, de groei en de verantwoorde ontwikkeling van de wijken in Trumbull County, Ohio. Bron

– Save-A-Step Food Mart: Save-A-Step Food Mart is een buurtwinkel gelegen in Girard, Ohio, die teamwork biedt aan het TNP Healthy Community Store-programma.

– Healthy Community Partnership: Healthy Community Partnership is een samenwerkingsverband van lokale organisaties in Trumbull County die zich richten op gezonde initiatieven, waaronder het TNP Healthy Community Store-programma.

Gerelateerde Links

– Trumbull Neighborhood Partnership: link
– Save-A-Step Food Mart: link