Nieuwe MicroMarket Geopend op Newport News Shipbuilding

Captain Robert Williams, de Quality of Service Director bij de Supervisor of Shipbuilding, Conversion & Repair – Newport News, en Jo French, de Senior Business Development Manager bij Aramark, Virginia, hebben samen met Karey Malyszko, de Vice President of Plant Operations bij Newport News Shipbuilding, en Captain Hannah Kriewaldt, de Commanding Officer bij de Supervisor of Shipbuilding, Conversion & Repair – Newport News, een nieuwe MicroMarket geopend.

De MicroMarket op het terrein van Huntington Ingalls Inc. Newport News Shipbuilding is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Newport News Shipbuilding en Aramark. Dit 24/7 MiniSupermarkt biedt een breed scala aan gezonde voedingsopties. Door de gunstige ligging naast de USS John C. Stennis (CVN 74) en de Virginia-Class Submarine Sailors, die werkzaam zijn bij Newport News Shipbuilding tijdens de serviceperiode van hun schepen, is het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.

In plaats van citaten van de betrokkenen, kunnen we zeggen dat Captain Williams opgetogen was om een ​​belangrijke ontwikkeling op het gebied van voedseltoegankelijkheid aan te kondigen aan de Senior Leaders en het Waterfront Team. Deze nieuwe MicroMarket is een welkome toevoeging aan de faciliteiten op Newport News Shipbuilding en biedt medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om op elk moment van de dag gezonde voeding aan te schaffen.

De opening van deze MicroMarket is niet alleen een mijlpaal voor Newport News Shipbuilding en Aramark, maar ook voor de medewerkers van het bedrijf en de omliggende gemeenschap. Het benadrukt het belang van het bieden van gemak en gezonde voedingsopties aan degenen die hard werken om onze marineschepen te bouwen en te onderhouden.

Dankzij de voedingskeuzes die nu beschikbaar zijn in de MicroMarket, kunnen medewerkers en bezoekers van Newport News Shipbuilding genieten van gezonde maaltijden en snacks tijdens hun werkuren. Deze toevoeging aan de faciliteiten toont het streven naar verbetering van de werkomgeving en het welzijn van het personeel.

De opening van de MicroMarket op Newport News Shipbuilding is een mooie stap in de richting van een gezondere en meer toegankelijke werkplek. Het creëert mogelijkheden voor een betere voedingsbalans en draagt ​​bij aan de algemene tevredenheid van de medewerkers. We kunnen niet wachten om te zien hoe dit initiatief zich verder ontwikkelt en anderen inspireert om soortgelijke gezonde voedingsalternatieven aan te bieden.

FAQ:

1. Wat is de MicroMarket op het terrein van Huntington Ingalls Inc. Newport News Shipbuilding?
De MicroMarket op het terrein van Huntington Ingalls Inc. Newport News Shipbuilding is een 24/7 MiniSupermarkt die een breed scala aan gezonde voedingsopties biedt.

2. Wie hebben samengewerkt om de MicroMarket te openen?
Captain Robert Williams, de Quality of Service Director bij de Supervisor of Shipbuilding, Conversion & Repair – Newport News, en Jo French, de Senior Business Development Manager bij Aramark, Virginia, hebben samen met Karey Malyszko, de Vice President of Plant Operations bij Newport News Shipbuilding, en Captain Hannah Kriewaldt, de Commanding Officer bij de Supervisor of Shipbuilding, Conversion & Repair – Newport News, de nieuwe MicroMarket geopend.

3. Waarom is de MicroMarket gemakkelijk toegankelijk voor iedereen?
De MicroMarket is gunstig gelegen naast de USS John C. Stennis (CVN 74) en de Virginia-Class Submarine Sailors, die werkzaam zijn bij Newport News Shipbuilding tijdens de serviceperiode van hun schepen.

4. Wat wordt er gezegd over de opening van de MicroMarket?
Captain Williams was verheugd om een belangrijke ontwikkeling op het gebied van voedseltoegankelijkheid aan te kondigen aan de Senior Leaders en het Waterfront Team. De MicroMarket is een welkome toevoeging aan de faciliteiten op Newport News Shipbuilding en biedt medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om op elk moment van de dag gezonde voeding aan te schaffen.

5. Wat benadrukt de opening van de MicroMarket?
De opening van de MicroMarket benadrukt het belang van het bieden van gemak en gezonde voedingsopties aan degenen die bij Newport News Shipbuilding werkzaam zijn en draagt bij aan het welzijn van het personeel.

Belangrijke termen en jargon:

1. MicroMarket – Een 24/7 MiniSupermarkt met een breed scala aan voedingsopties.
2. Newport News Shipbuilding – Een scheepswerf in Newport News, Virginia, gespecialiseerd in de bouw, conversie en reparatie van marineschepen.
3. Aramark – Een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met voedselvoorziening en facility management.
4. USS John C. Stennis (CVN 74) – Een nucleair aangedreven vliegdekschip van de U.S. Navy.
5. Virginia-Class Submarine Sailors – Bemanningsleden van onderzeeërs van de Virginia-klasse in dienst van de U.S. Navy.

Gerelateerde links:

Huntington Ingalls Inc.
Newport News Shipbuilding
Aramark