Een frisse start van het nieuwe jaar met Terra’s vernieuwde maaltijdplan-programma

Een nieuw jaar is vaak het moment waarop we stilstaan bij ons levensstijl en gewoonten en nadenken over hoe we naar een gezondere levensstijl kunnen streven. Eén belangrijk onderdeel daarvan, zoals we allemaal weten, is het voedsel en de drankjes die we in ons lichaam stoppen. Voeding vereist consistentie en Terra streeft ernaar om het behalen van uw voedingsdoelen zo aangenaam en moeiteloos mogelijk te maken. Terra’s motto is ‘Wellness begint van binnenuit’ en het is zo waar dat we een weerspiegeling zijn van wat we ons lichaam voeden.

Terra is opgericht door de LDS Lifestyle Group met als visie het aanbieden van de hoogste kwaliteit voedingsmiddelen door ze op een smakelijke manier te bereiden die niet ongezond is. Door te spelen met verschillende kruiden en specerijen kan Terra nog meer versheid naar boven brengen in hun gerechten. Terra besteedt veel zorg en aandacht aan de inkoop van hun ingrediënten, waarbij ze gebruik maken van de beste biologische ingrediënten en lokaal inkopen waar mogelijk. Nu ze hun vijfde jaar van operatie ingaan, hebben ze hun aanbod voortdurend verfijnd en verbeterd.

Maaltijdplan-programma

Hun assortiment gespecialiseerde maaltijdplan-programma’s is in feite een pakket van maaltijden dat u kunt abonneren op basis van uw voedingsdoelen en dat dagelijks vers aan uw deur wordt bezorgd! Of uw doelen nu zijn om uw spiermassa te vergroten, gewicht te verliezen, een plantaardig dieet te volgen of meer, laat Terra uw dieet verzorgen door u te voorzien van voedzame en gezonde maaltijden die aan uw deur worden geleverd. “We passen ons altijd aan aan de smaak van onze klanten en blijven de nieuwste voedingsontdekkingen volgen om het beste kwaliteitsproduct te leveren”, aldus Rachella Rosalviano, Chief Marketing Officer van LDS Lifestyle.

Gelegen in Senopati langs Jalan Suryo nr. 32, is Terra geopend van 7.00 uur tot 20.00 uur en biedt een divers scala aan opties voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van hun speciale ontbijt à la carte in de ochtend. Voor de lunch kunt u kiezen uit een scala aan vers bereide gerechten en uw eigen bowl samenstellen met een basis, proteïne en keuze uit twee groenten, en dit afmaken met uw keuze voor zelfgemaakte sambal/saus. Als alternatief kunt u kiezen uit een selectie van handtekening à la carte gerechten, en vergeet niet onze gourmet wraps en pita-wraps.

Verschillende selectie gezond voedsel

Terra biedt elke week een gloednieuw assortiment voedsel op hun toonbank om ervoor te zorgen dat het altijd leuk en interessant blijft. Terra produceert zelfs een eigen assortiment gezonde lekkernijen gemaakt met voedzame ingrediënten. Hun bestverkopende serie gezonde koekjes mag u niet missen! Ook hun huisgemaakte notenboter, huisgemaakt gezond ijs en nog veel meer zijn het proberen waard.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is Terra?
Terra is een bedrijf dat hoogwaardige voedingsmiddelen aanbiedt en streeft naar een gezondere levensstijl.

2. Wie heeft Terra opgericht?
Terra is opgericht door de LDS Lifestyle Group.

3. Wat is het motto van Terra?
Het motto van Terra is “Wellness begint van binnenuit”.

4. Wat is het assortiment van Terra?
Terra biedt een divers scala aan ontbijt-, lunch- en dineropties, waaronder à la carte gerechten, maaltijdplan-programma’s en gezonde lekkernijen.

5. Biedt Terra ook bezorging aan?
Ja, Terra levert dagelijks verse maaltijden aan huis, gebaseerd op uw voedingsdoelen.

Belangrijke termen:

– LDS Lifestyle Group: Het bedrijf dat Terra heeft opgericht.
– Maaltijdplan-programma: Een pakket van maaltijden dat u kunt abonneren op basis van uw voedingsdoelen en dat dagelijks vers aan uw deur wordt bezorgd.
– Biologische ingrediënten: Ingrediënten die op natuurlijke wijze worden geteeld zonder het gebruik van synthetische bestrijdingsmiddelen of meststoffen.

Suggesties voor gerelateerde links:
1. terra.com – Officiële website van Terra.
2. ldslifestyle.com – Website van LDS Lifestyle Group, het moederbedrijf van Terra.