De opkomst van Acai Bar: Het nieuwe tijdperk van gezond eten in Hanford

Hanford, Californië – Als je op zoek bent naar een verandering in je dagelijkse routine, meer energie wilt of gezonde opties aan je dieet wilt toevoegen, dan is Acai Bar in Hanford de plek voor jou. “Veel van onze gerechten zijn geschikt voor veganisten, glutenvrij en bevatten geen toegevoegde suiker”, vertelt Kate Solis.

Kate Solis en Anysia Tarin, geboren en getogen in Hanford, startten hun bedrijf in 2021 met een voedselkar, gespecialiseerd in Acai bowls. Hun trouwe klantenkring groeide pas echt toen ze hun eigen fysieke locatie openden aan Irwin St. en Lacey Blvd. “Mensen komen graag langs voor zakelijke vergaderingen. Ze houden van de sfeer”, zegt Solis.

Naarmate mensen steeds bewuster worden van hun eetgewoonten, is de vraag naar de açaibes de afgelopen jaren enorm gestegen. Uit een recente enquête van Yelp blijkt dat acai bowls de op één na populairste voedingstrend zijn in het hele land.

Het menu van Acai Bar biedt verschillende kenmerkende bowls, toast en smoothies. “We hebben geitentoast – met geitenkaas, verse aardbeien, balsamico en tijm”, zegt Solis. De avocado toast is een bestseller en wordt geserveerd met geraspte eieren, verse Parmezaanse kaas, chili en lente-ui. Wie iets zoets zoekt, kan genieten van de “croffle”, een combinatie van een croissant en een wafel.

Om het menu compleet te maken, zijn er ook fruit-infused water en seizoensgebonden theeën beschikbaar. Je kunt hiervan genieten van maandag tot en met zaterdag.

Hoewel Kate en Anysia allebei fulltime werken in de beauty-industrie, is het plan om meer Acai Bar-vestigingen te openen in het zuiden van de San Joaquin Valley. Op dit moment zijn er maar een paar opties in de buurt van Visalia en Tulare.

Kortom, Acai Bar is een opkomende hotspot in Hanford waar gezonde voeding en een gezellige sfeer samenkomen. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van veganistische, glutenvrije en suikervrije opties, dan is Acai Bar zeker een bezoek waard.

FAQ

Wat biedt Acai Bar in Hanford?

Acai Bar in Hanford biedt verschillende Acai bowls, toast en smoothies. Ze hebben ook geitentoast, avocado toast en de “croffle”, een combinatie van een croissant en een wafel. Daarnaast zijn er fruit-infused water en seizoensgebonden theeën beschikbaar.

Waar is de fysieke locatie van Acai Bar?

De fysieke locatie van Acai Bar bevindt zich aan Irwin St. en Lacey Blvd in Hanford.

Is het menu van Acai Bar geschikt voor veganisten en mensen met een glutenvrij dieet?

Ja, veel van de gerechten bij Acai Bar zijn geschikt voor veganisten en glutenvrij.

Bevat het menu van Acai Bar toegevoegde suiker?

Nee, de gerechten bij Acai Bar bevatten geen toegevoegde suiker.

Wat is een acai bowl?

Een acai bowl is een gerecht gemaakt met bevroren acai-bessenpuree, gemengd met toppings zoals granola, vers fruit en honing.

Wat is een croffle?

Een croffle is een combinatie van een croissant en een wafel.

Definities:

Acai: Een bes die afkomstig is uit Zuid-Amerika en bekend staat om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het wordt vaak gebruikt om smoothies en bowls te maken.

Veganistisch: Een dieet en levensstijl die het vermijden van alle dierlijke producten omvat, inclusief vlees, zuivel, eieren en honing.

Glutenvrij: Een dieet dat het vermijden van gluten vereist, een eiwit dat voorkomt in tarwe, gerst en rogge. Glutenvrije producten zijn geschikt voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie.

Verwante links:

Acai Bar