Cigna Healthcare en HelloFresh werken samen om gezonde maaltijden toegankelijker te maken

Cigna Healthcare, de gezondheidsvoordelendivisie van The Cigna Group, en HelloFresh, ‘s werelds grootste maaltijdboxbedrijf, kondigen een exclusieve samenwerking aan om gereduceerde toegang tot HelloFresh’s gezonde en betaalbare maaltijden te bieden aan maar liefst 12 miljoen Cigna Healthcare klanten via hun werkgevers. Daarnaast zullen de twee bedrijven samenwerken om het initiatief “Meals with Meaning” van HelloFresh te ondersteunen, een programma dat gratis maaltijdboxen levert aan mensen die te maken hebben met voedselonzekerheid in lokale gemeenschappen.

Cigna Healthcare werkgevers kunnen kiezen uit verschillende HelloFresh-aanbiedingen zonder minimumaankoopbedrag. Medewerkers kunnen vervolgens kiezen uit de aangeboden opties, waaronder e-giftcards, kortingen op maaltijdboxabonnementen en eenmalige bezorging van maaltijdboxen zonder abonnement. Elke HelloFresh-levering bevat verse, voorverpakte ingrediënten en stapsgewijze instructies om heerlijke maaltijden te bereiden die een gezonde levensstijl ondersteunen.

“We zijn enthousiast om samen te werken met Cigna Healthcare om de verse en gezonde HelloFresh-maaltijdboxen beschikbaar te stellen als een zorgvoordeel”, aldus Adam Kalikow, Senior Vice President & Managing Director van de maaltijdboxen bij HelloFresh US. “Deze samenwerking benadrukt de belangrijke rol die thuis koken speelt bij het ondersteunen van de algehele gezondheid en het welzijn van consumenten. Samen met Cigna Healthcare maken we de HelloFresh-maaltijdboxen nog toegankelijker en werken we samen om voedselonzekerheid in onze lokale gemeenschappen te bestrijden.”

Het belang van gezond eten wordt steeds duidelijker, vooral gezien het feit dat één op de drie Amerikaanse werknemers in de afgelopen drie maanden te maken heeft gehad met voedselonzekerheid. Bovendien heeft zes op de tien Amerikanen minstens één chronische ziekte, vaak verergerd door ongezonde voeding. Deze voedingsgerelateerde chronische ziekten zijn verantwoordelijk voor bijna 20% van alle zorgkosten in de Verenigde Staten.

Cigna Healthcare heeft al in 2023 samengewerkt met geselecteerde werkgevers in achtergestelde gemeenschappen om bijna 3.500 HelloFresh-maaltijden te bezorgen aan hun werknemers tijdens de feestdagen. Het initiatief werd beheerd door de welzijnscoördinatoren van Cigna Healthcare, waarvan sommigen geregistreerde diëtisten zijn.

“Gezond eten is een belangrijk onderdeel van onze totale welzijnsstrategie, die erop gericht is werknemers te helpen hun beste leven te leiden”, aldus Terrence R. Moore, ICMA-CM, stadsmanager bij City of Delray Beach. “We investeren in onze werknemers door educatieve mogelijkheden te bieden om meer te leren over voeding, waaronder gezonde kooklessen, het vergroten van de toegang tot vers fruit met stadsbrede leveringen op de werkplek en we overwegen momenteel gezonde opties voor automaten. Onze werknemers waren verrast en blij om HelloFresh-maaltijdboxen te ontvangen tijdens de feestdagen, en uit hun positieve reacties blijkt dat het voor werknemers en hun gezinnen makkelijker werd om gezond te eten, minder stress te ervaren en hun gezondheid te behouden tijdens de drukke feestdagen.”

Deze samenwerking tussen Cigna Healthcare en HelloFresh zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de gezondheid en het welzijn van miljoenen Amerikaanse werknemers en bijdragen aan de strijd tegen voedselonzekerheid in lokale gemeenschappen.

FAQs:

1. Wat is de exclusieve samenwerking tussen Cigna Healthcare en HelloFresh?
Cigna Healthcare en HelloFresh hebben een exclusieve samenwerking aangekondigd om gereduceerde toegang tot HelloFresh’s gezonde en betaalbare maaltijden te bieden aan maar liefst 12 miljoen Cigna Healthcare klanten via hun werkgevers. Daarnaast zullen de twee bedrijven samenwerken om het initiatief “Meals with Meaning” van HelloFresh te ondersteunen, een programma dat gratis maaltijdboxen levert aan mensen die te maken hebben met voedselonzekerheid in lokale gemeenschappen.

2. Wat kunnen Cigna Healthcare werkgevers kiezen uit de HelloFresh-aanbiedingen?
Cigna Healthcare werkgevers kunnen kiezen uit verschillende HelloFresh-aanbiedingen zonder minimumaankoopbedrag. Medewerkers kunnen vervolgens kiezen uit de aangeboden opties, waaronder e-giftcards, kortingen op maaltijdboxabonnementen en eenmalige bezorging van maaltijdboxen zonder abonnement.

3. Wat bevat elke HelloFresh-levering?
Elke HelloFresh-levering bevat verse, voorverpakte ingrediënten en stapsgewijze instructies om heerlijke maaltijden te bereiden die een gezonde levensstijl ondersteunen.

4. Wat is het initiatief “Meals with Meaning” van HelloFresh?
Het initiatief “Meals with Meaning” van HelloFresh is een programma dat gratis maaltijdboxen levert aan mensen die te maken hebben met voedselonzekerheid in lokale gemeenschappen.

Definitions:

– Cigna Healthcare: De gezondheidsvoordelendivisie van The Cigna Group.
– HelloFresh: ‘s Werelds grootste maaltijdboxbedrijf dat gezonde en betaalbare maaltijden levert aan klanten via bezorging van maaltijdboxen met verse ingrediënten en recepten.
– “Meals with Meaning”: Een initiatief van HelloFresh dat gratis maaltijdboxen levert aan mensen die te maken hebben met voedselonzekerheid in lokale gemeenschappen.
– Voedselonzekerheid: Het gebrek aan toegang tot voldoende voedsel dat voedzaam en veilig is, wat leidt tot honger of ondervoeding.

Related Links:
Cigna Healthcare
HelloFresh